SAMEN VERDER

Samen verder als liefdespartners? Ik coach jullie naar een fijne, gezonde en liefdevolle relatie.

JULLIE RELATIE DRAAGT NIET MEER BIJ AAN JULLIE GELUK

Zoals het nu gaat wil jij (en je partner) niet samen verder. Telkens zitten jullie vast in dezelfde vicieuze cirkel met dezelfde discussies en ruzies. Hierdoor is de onderlinge communicatie minimaal. Alles binnen de relatie kost alleen maar energie en het draagt niet meer bij aan jullie geluk. Dit is een situatie die jullie beiden niet hebben gewild maar waar jullie wel in zijn beland.

JULLIE ZIJN OPGEHOUDEN MET HET INVESTEREN IN JULLIE RELATIE

Veel relaties komen in de problemen als er kinderen komen. Het draait allemaal om het gezin en alles daaromheen. Er wordt hard gewerkt, jullie zorgen goed voor de kinderen, maar gaandeweg zijn jullie elkaar uit het oog verloren. Jullie zijn vergeten om te blijven investeren in jullie liefdesrelatie. En natuurlijk is dat niet zo gek. Als je (kleine) kinderen hebt, dan word je geleefd.
Herken je deze gedachten?
  • Onze eindeloze ruzies en discussies ben ik zo ontzettend zat.

  • Ik voel me niet gehoord en begrepen door mijn partner.

  • Waarom begrijpt mijn partner niet wat ik voel?

  • Hoe kan ik mijn partner bereiken?

  • Wie ben ik nog in deze relatie?

  • Moe, ik ben zo ontzettend moe. Ik wil dit niet meer.

  • Ik heb geen energie meer, waar krijg ik nog energie van?

  • Wat voegt bij elkaar blijven nog toe? Ik doe toch álles alleen.

  • Ik wil niet dat mijn kinderen opgroeien in een gebroken gezin.
  • Zouden wij nog opnieuw kunnen beginnen?

HOE ZIJN WE HIER BELAND?

Veel koppels begrijpen niet goed, of helemaal niet, hoe die gelukkige en fijne relatie zich heeft kunnen ontwikkelen tot wat het nu is. De dynamiek tussen jullie als partners is compleet veranderd. Ieder heeft zijn eigen gedragspatronen ontwikkeld en jullie komen steeds verder van elkaar af te staan. Hierbij ontstaat vaak ongelijkwaardigheid binnen de relatie. Bijvoorbeeld op het gebied van werk, financiën, zorg en/of vrijheid. En daar gaat het vaak mis.
Is de koek dan nu echt op?

Vaak denken partners in dit stadium dat er niets meer aan te doen is. Dit komt doordat deze patronen er zijn ingeslopen en jullie je hier vaak niet eens bewust van zijn. Door samen aan de slag te gaan met behulp van een coach is er veel meer mogelijk dan jullie wellicht denken en zodra er bewustwording is gecreëerd kan ik jullie helpen om bepaalde patronen te doorbreken waardoor jullie weer in een fijnere en liefdevollere relatie terecht kunnen komen. Mijn coachprogramma kan jullie helpen te onderzoeken waar de problemen binnen jullie relatie zich bevinden en dan gezamenlijk, en individueel, te werken aan de oplossing.

SAMEN VERDER ALS LIEFDESPARTNERS

Onze Relatiecoach helpt jullie graag verder met het programma “Succesvol Samen Verder”. In het relatiecoach-programma onderzoeken we samen hoe we jullie huidige ‘ongezonde’ relatie weer kunnen transformeren naar een ‘gezonde’ relatie. We gaan op zoek naar ongezonde gedragspatronen waardoor jullie relatie onder druk is komen te staan. En gelukkig kunnen jullie patronen - wanneer inzichtelijk - veranderen!

HET PROGRAMMA

Welke stappen heb je nodig om Succesvol Samen Verder te kunnen?
SAMEN VERDER
Afscheid en verwerking van de gebeurtenissen tot nu toe. Stap één is een hele belangrijke, namelijk het zetten van een “punt”. Dit om niet steeds - vanuit het verleden - in dezelfde valkuilen te stappen.
SAMEN VERDER
Een nieuw begin/start maken met de relatie 2.0. Jullie krijgen inzicht in de gedragspatronen waar jullie nu in vastzitten, en jullie leren nieuwe patronen aan die wel voor jullie werken.
SAMEN VERDER
Constructief en opbouwend communiceren in de taal van de ander. Dit zal ervoor zorgen dat de communicatie direct zal verbeteren. Nu jullie elkaar beter “verstaan” heeft dit als gevolg dat er weer verbinding ontstaat.
SAMEN VERDER
Constructief een compromis sluiten met de ander tijdens een meningsverschil of conflict. Je leert o.a. hoe je uit een conflict kan stappen en een praktische vaardigheid om tot een compromis te komen.
SAMEN VERDER
Constructief samen opvoeden met respect voor elkaars verschillen. Deze stappen geven jullie de vaardigheden en tools om nu en in de toekomst op een liefdevolle en respectvolle manier jullie kind(-eren) samen op te voeden.

Een gezonde en liefdevolle liefdesrelatie
Het resultaat van het coachprogramma moet ervoor zorgen dat jullie weer in verbinding zijn met elkaar. Je moet als stel én als individu kunnen ontwikkelen en groeien. Er komt een goede balans tussen jullie als partners en als ouders met weer een gelijkwaardige en gezonde taakverdeling.

Met het coachprogramma komt er een goed fundament te liggen onder jullie relatie. Een relatie die toekomstbestendig is en waarbij jullie kunnen genieten van alle mooie dingen in het leven. Tevens heb je vaardigheden ontwikkeld en tools gekregen om goed om te gaan met de minder makkelijke periodes in jullie relatie. Want die zijn er altijd, maar die vormen dan geen struikelblok meer voor jullie relatie. Jullie weten inmiddels wat de valkuilen zijn en hoe jullie daar niet in kunnen vallen.

SAMEN VERDER

GELUK IN EEN RELATIE BEGINT MET GELUK IN JEZELF

Wil jij verandering in jullie relatie, maar is je partner nog niet zo ver? Geluk in een relatie begint met geluk in jezelf. Wanneer jij inzicht krijgt in je eigen en jullie gedragspatronen dan zal dit ook een positief effect hebben op je relatie met je partner.

Mijn “relatie” programma hoeft niet persé door beide ouders gevolgd te worden. De sleutel tot verandering ben jij!

CONTACTGEGEVENS

Ik ben aangesloten bij Het Coachhuis en maak voor mijn coachgesprekken gebruik van hun locaties (regio Utrecht). Hierdoor ben ik flexibel in het afstemmen van een locatie bij jou in de buurt.

Vleutenseweg 273
3532 HE Utrecht

06 111 190 87
info@onzerelatiecoach.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag - Vrijdag
9.00u - 17.30u

Buiten kantoortijden op afspraak.

'Een relatie heeft altijd blijvende aandacht nodig!'

Annegien Hanemaaijer