RELATIETEST

'Weet je nog niet welke kant het op zal gaan, scheiden of blijven? Deze vragen kunnen je wellicht helpen om goed naar je relatie te kijken!'

BEN JIJ NOG GELUKKIG IN JE RELATIE?

Gaat het wel goed maar is de verbinding weg? Mis je iets, maar kun je de vinger er niet op leggen? Hieronder heb ik een aantal vragen geformuleerd die je kunnen helpen beter naar je relatie te kijken. Door even met aandacht stil te staan bij je huidige relatie, krijg je inzicht waarom je niet lekker in jullie relatie zit.

Via de relatietest van Onze Relatiecoach ontdek je hoe jij in je relatie staat. Aanvankelijk gaat het om jouw beleving. Niet om die van je partner of om hoe jij denkt dat je partner over jullie relatie denkt. Vul de test daarom in eerste instantie alleen in.

Wel kun je aan je partner vragen deze relatietest ook in te vullen. Als jullie de test afzonderlijk invullen en de antwoorden vervolgens vergelijken, kan dat de eerste aanzet zijn voor een gesprek. Een dergelijk gesprek is vaak diepgaand en kan gepaard gaan met veel emoties. Begin daarom het gesprek op een moment waarop jullie allebei voldoende tijd hebben.

Als jullie het gesprek liever voeren in aanwezigheid van een onpartijdige derde, dan kunnen jullie het gesprek natuurlijk ook voeren onder begeleiding van een relatiecoach. Relatiecoaching kan jullie namelijk helpen om weer met elkaar in gesprek te gaan en nader tot elkaar te komen. Jullie krijgen tools en handvatten waar jullie direct mee aan de slag kunnen.

DE RELATIETEST

Hoeveel hartjes geef jij je relatie bij de volgende uitspraken?

1 hartje: Help dit moet anders!
10 hartjes: Dit gaat super, ik ben hier gelukkig mee!


Valt de hoeveelheid hartjes die je aan jouw relatie kan geven tegen?

Stuur mij je antwoorden door, dan kunnen we samen kijken hoe we jouw/jullie relatie kunnen verbeteren en daarmee het aantal hartjes omhoog kunnen helpen.

Het is eigenlijk gek dat de drempel om bij een relatiecoach langs te gaan voor veel mensen zo hoog is. We vinden het immers heel normaal om met een fysiotherapeut af te spreken of langs een masseur te gaan om een beetje stress weg te wrijven. Maar om je relatie een boost te geven, dat vinden we vreemd. Dat terwijl juist die relatie zo bepalend is voor geluk in je leven.

OR_blog

CONTACTGEGEVENS

Ik ben aangesloten bij Het Coachhuis en maak voor mijn coachgesprekken gebruik van hun locaties (regio Utrecht). Hierdoor ben ik flexibel in het afstemmen van een locatie bij jou in de buurt.

Vleutenseweg 273
3532 HE Utrecht

06 111 190 87
info@onzerelatiecoach.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag - Vrijdag
9.00u - 17.30u

Buiten kantoortijden op afspraak.

‘Gun jezelf eens het advies dat je aan anderen geeft’.

Annegien Hanemaaijer