IN HARMONIE UIT ELKAAR

Scheidingscoaching is niet alleen voor stellen die getrouwd zijn. Het gaat om de emotionele verwerking van het verlies van je relatie. Want wat je niet hebt oplost in je huidige relatie, neem je mee naar je volgende relatie.

DE KNOOP IS DOORGEHAKT

Jullie hebben alles geprobeerd, maar nu dan toch de knoop doorgehakt. Jullie gaan uit elkaar maar willen wegblijven bij een vechtscheiding. Er komt echter zoveel op je af, hoe ga je om met al deze emoties die je nooit eerder hebt gevoeld? Dat de communicatie tijdens de relatie al niet meer was wat het had moeten zijn is duidelijk, maar nu lijkt het nog velen malen slechter te zijn geworden.

WEG (BLIJVEN) BIJ DE VECHTSCHEIDING

Aan het eind van jullie relatie zijn jullie in een bepaald ruziemodel beland. Vaak is dit ontstaan door de gebeurtenissen die hebben geleid tot jullie scheiding, zoals vreemdgaan, uit elkaar groeien, onverenigbare verschillen of karakterverschillen. Dit ruziemodel wordt gevoed door negatieve emoties. Een ruzie kan snel escaleren en leidt meestal vaak tot een vechtscheiding. Dit is niét wat jij wilt.
Herken je deze gedachten?
  • Ik zou graag positief willen terugkijken, als een waardevolle herinnering.
  • Hoe krijg ik een 'normale' relatie met mijn ex?
  • Ik gun ons beiden een nieuwe start.
  • We waren zo lang samen, hoe onthechten we?
  • Hoe doen we dat met onze gezamenlijke vrienden?
  • Ik wil vooruitkijken en niet meer teruggetrokken worden door negatieve gedachten.
  • Ga ik ooit weer een andere normale/gezonde relatie krijgen?

VAN GELIJKWAARDIG NAAR ONGELIJKWAARDIG

Veel koppels begrijpen niet goed, of helemaal niet, hoe die gelukkige en fijne relatie zich heeft kunnen ontwikkelen tot wat het nu is. De dynamiek tussen jullie als partners is compleet veranderd. Ieder heeft zijn eigen gedragspatronen ontwikkeld en jullie komen steeds verder van elkaar af te staan. Hierbij ontstaat vaak ongelijkwaardigheid binnen de relatie. Bijvoorbeeld op het gebied van werk, financiën, zorg en/of vrijheid. En daar gaat het vaak op mis.

WELKE ONDERLIGGENDE EMOTIES SPELEN EEN ROL?

Om te stoppen met strijden is kennis nodig van het conflict waar jullie in zitten. Welke onderliggende emoties spelen een rol, hoe kun je deze neutraliseren en welke stijl van communiceren werkt het beste? Door gedragspatronen binnen deze relatie inzichtelijk te maken, gaan jullie beiden met schone lei een nieuwe toekomstige relatie aan.
Succesvol scheiden, in harmonie uit elkaar

Onze Relatiecoach helpt jullie graag verder met het programma “Succesvol Scheiden”. Succesvol Scheiden is de methode die je leert om je negatieve emoties en gedachten te neutraliseren. Ook wanneer je niet aan elkaar verbonden blijft, doordat je geen kinderen hebt, is het fijn inzicht te krijgen in de ontstane problematiek. Je kunt naar jouw aandeel kijken en ervoor zorgen dat dit in een eventuele nieuwe relatie niet gebeurd. De kunst is om kracht te halen uit je negatieve ervaringen voor jouw eigen toekomst. Bij een goed einde hoort een goed begin.


Ben je klaar met de emotionele afronding van je scheiding en wil je door met de volgende stap, de afwikkeling van het zakelijke gedeelte? Of wil je enkel een zakelijke afronding?

Ook hiermee kan ik jullie helpen!

IN HARMONIE UIT ELKAAR

VOOR ELKE FASE DE JUISTE BEGELEIDING

In welke fase je ook zit, ik help jullie succesvol verder!

  • Je wilt gaan scheiden en je hebt begeleiding nodig in dit emotionele proces.
  • Je bent nog bezig met een scheiding en wilt voorkomen dat het een vechtscheiding wordt.
  • Je bent al gescheiden, maar je loopt toch nog tegen (communicatie)problemen met je ex-partner aan.
Je hoeft niet getrouwd te zijn (geweest) om mijn hulp in te schakelen. Uit elkaar gaan zonder huwelijksakte/geregistreerd partnerschap behoeft dezelfde begeleiding.

CONTACTGEGEVENS

Ik ben aangesloten bij Het Coachhuis en maak voor mijn coachgesprekken gebruik van hun locaties (regio Utrecht). Hierdoor ben ik flexibel in het afstemmen van een locatie bij jou in de buurt.

Vleutenseweg 273
3532 HE Utrecht

06 111 190 87
info@onzerelatiecoach.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag - Vrijdag
9.00u - 17.30u

Buiten kantoortijden op afspraak.

'Wat je niet oplost in je huidige relatie, neem je mee naar een volgende relatie'

Annegien Hanemaaijer