CONTACT

Wil je een gratis kennismakings- en/of intakegesprek? Of heb je vragen? Neem gerust contact op, ik sta je graag te woord!

CONTACT

Wil je een gratis kennismakings- en/of intakegesprek? Of heb je vragen? Neem gerust contact op, ik sta je graag te woord!
Ben je er nog niet uit of je verder wilt met je relatie of dat je wilt scheiden? De start van het coachingstraject is voor mij hetzelfde en ik zorg dat we ons focussen op het proces en de uitkomst komt in een later stadium.

VOOR ELKE FASE DE JUISTE BEGELEIDING

In welke fase je ook zit, ik help jullie succesvol verder!

  • Je wilt gaan scheiden en je hebt begeleiding nodig in dit emotionele proces.
  • Je bent nog bezig met een scheiding en wilt voorkomen dat het een vechtscheiding wordt.
  • Je bent al gescheiden, maar je loopt toch nog tegen (communicatie)problemen met je ex-partner aan.
Je hoeft niet getrouwd te zijn (geweest) om mijn hulp in te schakelen. Uit elkaar gaan zonder huwelijksakte/geregistreerd partnerschap behoeft dezelfde begeleiding.

CONTACTGEGEVENS

Ik ben aangesloten bij Het Coachhuis en maak voor mijn coachgesprekken gebruik van hun locaties (regio Utrecht). Hierdoor ben ik flexibel in het afstemmen van een locatie bij jou in de buurt.

Vleutenseweg 273
3532 HE Utrecht

06 111 190 87
info@onzerelatiecoach.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag - Vrijdag
9.00u - 17.30u

Buiten kantoortijden op afspraak.

Laat mij jou coachen, samen zetten we de negatieve energie om in positieve energie. Zodat jij beter voor jezelf (en je kinderen) kunt zorgen en weer de ruimte en vrijheid voelt om te genieten.

Annegien Hanemaaijer